31/5/10

Un nou Parlem-ne surt al carrer

El Parlem-ne de maig ja és al carrer i aviat arribarà als subscriptors. Tot i no ser un tema que CiU decidís portar al Ple, per la intensitat del debat a la primera pàgina hi trobem el tema sobre immigració. Va ser un debat dur i el PP va quedar sol defensant la seva proposta. Particularment, més enllà del posicionament del grup, que em va tocar defensar i que es pot trobar íntegre a MesMataro.cat, crec que en Pau es va equivocar portant la proposta al Ple i després no va poder fer marxa enrere.

També a primera pàgina, el suport de CiU a la Consulta Popular sobre la independència de Catalunya, que va més enllà de votar la proposta descafeïnada que va aprovar el Ple Municipal amb els vosts en contra del PP i l’abstenció de la CUP.

A l’interior hi podem llegir tot el que fa referència a les diverses iniciatives de CiU al mateix Ple i a la contra o darrera pàgina una iniciativa a favor de la màxima transparència política. La posada en funcionament, gràcies a la col·laboració desinteressada d’unes quantes persones, del nou portal MesMataró.cat que, com he dit abans ofereix la gravació íntegre dels plens municipals.

Si el voleu rebre a casa només cal que ho sol·liciteu aquí i, si ho preferiu, també us el podeu descarregar cada mes anant aquí.