3/5/09

Matí intens d’un diumenge de pont

Tres dies seguits de festa són una bona oportunitat per fer una escapa i són molts els mataronins que ho han aprofitat. Ahir, mentre el Barça “xorreava” al Madrid, semblava que no quedés ningú a la ciutat, sinó fos perquè els bars en els que es podia seguir el partit tenien cua al carrer.

Però avui, a les nou del matí, la Parròquia de Maria Auxiliadora era plena. Les entitats andaluses, encapçalades per la Casa d’Andalusia a Mataró, celebraven una missa rociera, primer acte de la Romeria que es farà el proper cap de setmana. En acabar la missa, processó fins la plaça d’Andalusia i allà elecció de les rocieres.

A partir de les dotze, lluny d’allà, una altra concentració de mataronins. Al Poliesportiu Teresa Maria Roca el
Joventut Handbol Mataró jugava el darrer partit de la fase d'ascens a 1a Categoria Estatal. L’equip local i l'Anaitazarra de Pamplona, contrincant d’avui, eren els dos únics equips que no coneixien la derrota en aquesta lligueta.

En un extraordinari ambient, amb un poliesportiu ple d’un públic que no ha parat un sol moment d’animar al seu equip, el Joventut Handbol Mataró ha derrotat al navarresos i després haver-se imposat també a eivissencs i valencians ha aconseguit el retorn a la 1a Estatal. Moltes felicitats !!