2/5/09

“El Far del Maresme”

N’he parlat altres vegades, a primers de 2008 anunciava el seu naixement i fa dos mesos i mig estava content per la seva revifalla. Però la veritat és que la proposta de bloc col·lectiu no acaba de consolidar-se.

A la xarxa n’hi ha molts. Per posar dos exemples dels que en conec algun dels autors, citaré “L’Olla de Grills” i el “Bloc Gran del Sobiranisme”, encara que el primer no veig que estigui actiu i la carta oberta de Marc Roca demostra que també va tenir problemes tot i la seva qualitat.

En tot cas, encara no abandono, calen més i nous col·laboradors i segurament s’han de definir millor els objectius, però l’espai de debat polític nacionalista, en l’àmbit nacional i, sobretot, comarcal, no està pas saturat. Seguiré convidant noves persones, de qualsevol color polític, amb militància o sense, amb el denominador comú d’estimar Catalunya a participar-hi. És per això que animo a tots aquells que tenen alguna cosa a dir a enviar els seus escrits a “El Far del Maresme”, sé que puc comptar amb el suport dels actuals companys i també espero que això els esperoni a participar més.