17/2/09

Revifalla de “El Far del Maresme”

Feia temps que no ens trobàvem, tot i que, dels quatre components de “El Far del Maresme”, darrerament tres coincidim a moltes reunions. Però avui hem tornat a fer un sopar d’aquells que periòdicament celebràvem, quan les inquietuds comarcals eren el component més important de la conversa.

De fet, mai he sabut massa perquè vam tirar endavant aquest bloc col·lectiu. Hi havia una mica de ganes de fer crítica i autocrítica de la política comarcal, amb el denominador comú de l’òptica nacionalista, però també era l’excusa i la conseqüència de les trobades.

Ara, després de mesos d’inactivitat i de les ”amenaces” d’apropiar-se’n d’algun membre, el bloc ha tornat a servir d’excusa per retrobar-nos. I, ara sí, tenim el compromís ferm d’escriure els nostres post. Fins i tot tenim un calendari i tothom sap quan li toca. A més, volem convidar a altres persones a que hi puguin expressar les seves opinions. Així doncs, a partir del proper dimarts “El Far del Maresme” revifa i ho farà amb un escrit de
l’Albert. Si tot va bé, cada dos dies tindrem una novetat i anirem fent la rotació. Malgrat tot, l’amenaça persisteix i, si no complim, el bloc ja té comprador.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

M'agrada molt aquest post, especialment, el final... que dessitgo mai s'acompleixi.

Marc Marín

soyfaca ha dit...

del blog al carrer, del carrer al blog
http://www.sincita.com.ar
puede que tome frases prestadas de tu blog

Quim Fernàndez ha dit...

He visitat el teu veb i hi he trobat coses molt interessants.
Enhorabona!