17/4/16

Moltes felicitats a les noies de l’equip femení de waterpolo del CN MataróDos importants títols en només una setmana. Mai un altre equip de la ciutat ho havia fet. MOLTES FELICITATS CAMPIONES !!
Felicitats a les noies i a l’equip tècnic de l’equip, però també a la Junta Directiva i a l’espònsor, “La Sirena”. Ells tenen el mèrit de creure en el projecte i tirar-lo endavant. Projecte que, des del meu punt de vista personal, l’Ajuntament hauria de donar el màxim suport. Ho hauria de fer, no  només pel que representa de promoció de l’esport, sinó perquè és una promoció de la ciutat com poques activitats aconsegueixen. Deixant a banda les pernoctacions dels equips i acompanyants, tots els mitjans de comunicació, nacionals, estatals i internacionals parlen de Mataró. Milers d’espectadors ho han vist en directe per televisió i molts més veuran els resums.
Guanyar la Copa de la Reina davant el Sabadell i a casa seva és tota una gesta, però guanyar una competició europea davant el seu públic és una cosa que ni les noies del waterpolo ni els que hi érem podrem oblidar.
Moltes felicitats i a seguir treballant que encara queda camí per recórrer.