16/12/10

MataróTransparent torna a estar actiu


El bloc matarotransparent.blogspot.com creat per CiU a Mataró com exemple de transparència, tot i que durant l’any també incorpora alguns temes, torna a estar completament actiu amb motiu de la presentació, per part del govern municipal, de les Ordenances Fiscals (OOFF), el Programa d’Actuació Municipal (PAM) i Pressupost pel 2011.

El primer post d’aquesta nova temporada correspon a la nota de premsa amb motiu de la presentació de les al•legacions a les OOFF i el primer document penjat a la columna lateral ha estat, precisament, el text íntegre d’aquestes al•legacions, però poc a poc anirà creixent amb la màxima informació sobre les finances municipals.

Aquest serà el tercer any en que MataróTransparent ajuda als ciutadans i ciutadanes de Mataró a conèixer millor que es fa amb els seus diners. El 24 d’octubre de 2008 naixia aquest nou canal d’informació aprofitant les eines que les noves tecnologies han posat a l’abast de tothom. Després vindrien altres canals com el web MesMataro.Cat, que permet fer el seguiment íntegre dels Plens Municipals. Ambdós fets gràcies a col•laboradors que treballen de forma voluntària i gratuïta, que han forçat al govern municipal a ser més transparent, incorporant més informació al web corporatiu, però sempre per darrera del grup que lidera en Joan Mora.

Aquest cap de setmana i fins el dia del Ple en que es portarà el pressupost a votació, el proper 24 de desembre, MataróTransparent anirà creixent sense parar, és per aixó que us convido a visitar-lo amb freqüència durant aquest dies.