3/12/09

Televisió de Mataró torna a guanyar audiència

Avui he rebut un missatge al Facebook que diu exactament el que he posat el títol d’aquest post: Televisió de Mataró torna a guanyar audiència.

Segueix:

En l’últim Baròmetre de la Comunicació, corresponent a Octubre i Novembre, TVM augmenta un 11% diari i es referma en els 10.000 espectadors per dia.
Pel que fa a l’audiència acumulada del mes, Televisió de Mataró supera la barrera dels 30.000 espectadors.
TVM és, de llarg, la televisió més vista a la comarca multiplicant per cinc l’audiència de la competència.La franja més vista correspon als programes de producció pròpia. Marcat per la columna vertebral dels programes informatius, aquests juntament amb els programes de “prime time” com La Fàbrica acumulen els minuts de més audiència.
.


La notícia em satisfà. Els responsables de la cadena local i tots els que hi treballen dia a dia per sortir per antena des de fa vint-i-cinc anys s’ho mereixen.

Ara mateix, mentre escric això, estic mirant TVM. Estan fent “Pantalla Oberta”, un programa de debat que deu fer, com a mínim, vint anys que cada setmana ens porta un nou tema.

Però no puc evitar pensar que tenen els dies comptats. Molt aviat l’absorció per part del canal públic MaresmeDigitalTV serà un fet i TVM desapareixerà per sempre. D’aquí un temps ningú la recordarà i tot serà història. De què haurà servit llavors haver anat guanyant audiència?