7/12/09

Matí de diumenge

Tot i que els caps de setmana llargs a causa d’un pont com el d’avui fan baixar molt el ritme d’actes que es celebren, ahir vam tenir un matí de molta activitat a la ciutat.
.
A les deu en punt del matí el regidor d’esports, Ivan Pera, donava literalment el tret de sortida de l’edició d’enguany de la Mitja Marató. Pocs minuts després sortien 1304 escolars de Mataró que feien la seva pròpia cursa. No vaig poder-me quedar a esperar la tornada dels corredors, ho va fer en Francesc, perquè a les onze estava previst que s’iniciessin els acte amb motiu de la celebració del Dia Nacional d’Andalusia, acte al que acostumo a assistir cada any. En Joan explica, al seu bloc, la diferència entre aquest dia i el Dia Institucional d’Andalusia.

Com que a la Casa Cultural d’Andalusia a Mataró hi érem en Joan, en Marcel, la Carolina i jo, vaig poder marxar després de l’ofrena i el lliurament de premis del Memorial Francisco Torrrente, per anar a veure el femení del CN Mataró de waterpolo que, a la piscina del Sorral, disputava els vuitens de final de la copa LEN, segona competició europea d’aquest esport. Vaig arribar al segon quart, el Mataró ja guanyava, però el partit era molt ajustat. Al tercer quart les coses van canviar i les noies entrenades per Vicenç Tarrés van distanciar-se molt del Hohenlimburger alemany, per acabar guanyant per 13 gols a 8 al final del partit, classificant-se les primeres del seu grup després d’haver guanyat tots els partits d’aquest cap de setmana.