5/7/09

Matí de calor i alegries

Ahir va ser la inauguració de la reurbanització dels carrers de Santa Marta i Sant Agustí i la Festa dels veïns de Can Marchal, avui el Campionat d’Espanya juvenil femení de waterpolo i l’aniversari de la Casa Cultural Sabor Andalús.

Les noies del femení juvenil de waterpolo del CN Mataró jugaven el darrer partit de la lligueta de la fase final del Campionat d’Espanya sabent que ja eren campiones. El partit s’ha jugat en un bon ambient i una excel·lent organització del club de la ciutat. Ha estat un bon partit que ha acabat amb empat davant el Mediterrani, el segon classificat, el mateix equip que l’any passat va quedar davant les de casa en el torneig jugat a Madrid.

Quan les coses es fan ben i amb il·lusió acostumen a donar bons resultats i això és el que li ha passat a l’equip juvenil femení del CN Mataró. Moltes felicitats!!

Després una visita a la bona gent del Sabor Andalús que celebraven el seu aniversari. Bona companyia i ambient de celebració en un local replè de gent. Això sí, hi feia tanta calor com a la piscina. Sort que ens han convidat a picar i la beguda era gelada.