8/1/08

NEIX “EL FAR DEL MARESME”

Poc abans d’acabar el 2007 donava la benvinguda al nou bloc de la M. José, Del Parc Central al Central Parc”, ara, amb l’any nou, neix una nova experiència. Amb el nom de “El Far del Maresme” apareix un nou bloc col·lectiu, en el qual tinc l’honor de col·laborar conjuntament amb en Marc, en Jordi i l’Albert.

Les persones que hi ha darrere d’aquest bloc, ens hem proposat, com a objectiu, obrir un espai per parlar sobre totes aquelles notícies que ens afecten, ja sigui en l’àmbit de la nostra comarca o en l’àmbit nacional. La nostra voluntat és créixer i ser un grup de debat obert, àgil i amè, acceptant els comentaris espontanis de qualsevol que vulgui participar amb nosaltres de la política local, comarcal i nacional.

No és la primera experiència, ni serà la darrera. Un exemple de webloc comunitari consolidat és “l’Olla de Grills”, format per una dotzena de blocaires que opinen sobre política en un espai, no partidista, obert a tothom.

Us convido a incloure “El Far del maresme” a la vostra llista d’enllaços i participar, des d’ara mateix, fent comentaris als seus articles o post.