11/2/07

CATALUNYA COMENÇA AL TEU AJUNTAMENT

"La defensa d'un projecte de país s'ha de fer des de les institucions catalanes". Ho va dir l'Artur Mas ahir a la Jornada Estratègica que CDC va celebrar a Seva. Però com deia l'eslògan de CiU de les eleccions municipals de 1991, que va recordar Mas, Catalunya comença a l'Ajuntament.

L'ajuntament és la institució més propera al ciutadà, més arrelada al territori, i Convergència i Unió disposa de l'energia i les persones per defensar els trets bàsics i essencials d'un projecte de país des del municipi. Xavier Trias, en nom d'aquestes persones, dels més de nou-cents homes i dones que encapçalaran les llistes de CiU arreu de Catalunya, va defensar la necessitat de canvi als municipis on el model i el lideratge està esgotat. A Mataró, com a Barcelona i molts altres llocs, només s'ha fet el canvi de les persones. Però els relleus no han aportat res més que un major control des del partit.

El 27 de maig el canvi és possible. Ho és a Barcelona i ho és a Mataró. Només cal que ens ho creiem i treballem per aconseguir-lo.