25/2/10

Oposició popular al MEGAPROSTÍBUL que ha autoritzat el govern municipal

Malgrat els esforços del PSC/PSOE per desactivar el moviment ciutadà, ahir, més de cent persones van respondre a la convocatòria de CiU per deixar clara la seva oposició a la construcció de dos MEGAPROSTÍBULS a Mataró.

Poc abans, l’alcalde era al Canal 3/24 (la televisió pública de Catalunya no ha trucat mai a CiU) en una entrevista plena de contradiccions intentant traspassar el mort als altres i, mentre nosaltres érem a la Sala d’Actes del Centre Cívic de Pla d’en Boet, la regidora Sra. Romero s’entrevistava amb la Junta de l’Associació de Veïns del barri, motiu pel qual no van assistir.

L’Amadeu va demostrar el seu domini de la legislació i va donar una lliçó de tot el que s’ha fet malament, demostrant que existeixen eines legals suficients per haver aturar la llicència a temps, llàstima que la regidora no estigués amb nosaltres per escoltar-lo. En Joan, amb la línia del que anat dient des del primer dia, va deixar més que clara l’oposició de CiU a l’obertura dels MEGAPROSTÍBULS.

Us deixo aquí l’àudio de l’acte, però us recomano el resum de la nostra posició que fa en Joan al seu bloc, és molt clar.

També teniu a la vostra disposició la presentació en power point que vam preparar per explicar de forma gràfica i resumida el resum dels fets i per justificar amb papers a la ma el que diem.

View more presentations from CiU Mataró.

Tant interessant com l’exposició de l’Amadeu i en Joan van ser les intervencions del públic, no les vaig comptar, però van ser diverses, totes en el mateix sentit. Gent que mai havien assistit a un acte de CiU van proposar constituir una Plataforma i sortir al carrer. En Joan va prometre ser al seu costat, però va deixar molt clar que la iniciativa ha de ser dels ciutadans i les entitats, sinó no ens sortirem.

Com a conclusió, es pot dir que hi havia unanimitat en demanar que s’aturi el procés de la segona llicència sol·licitada i es revoqui la primera. Veurem que contesta el govern. Per cert! Parlant del govern, algunes dels assistents preguntaven per la postura dels socis petits, però ningú coneixia la resposta.

2 comentaris:

Napoleón Bonaparte ha dit...

Vaya tela con el Ajuntament. Os felicito por la contundencia en vuestros argumentos, que son demoledores.

Un Saludo

Anònim ha dit...

Bona feina i molt acurada!
Que n'aprenguin!!!