28/9/09

“Els Ponts de Mostar” a la Primera Mostra de Documentals Solidaris



El documental 'Els Ponts de Mostar', obra de Jordi Aliberas, Edin Kapic, Joan Salicrú i Ariadna Vázquez i produït per Clack es projectarà el dissabte dia 3 d'octubre, a les onze de la nit, a la Sala 1 del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona dins l'apartat de conflictes de la Primera Mostra de Documentals Solidaris.
.
El documental, estrenat a La Nit de la Solidaritat de Mataró el maig de 2008, retrata les dificultats del procés de reconciliació humana a la ciutat de Mostar, dividida encara ara 'de facto' entre croats i musulmans. La història té com a personatge principal el bosnianocatalà Edin Kapic, que el 1996 va venir a viure a Mataró després d'una visita a la capital del Maresme.
.
La Mostra de Documentals Solidaris de Barcelona és una iniciativa del programa “TotsxTots”, de Com Ràdio, que formarà part de la programació de la novena edició del Festival Internacional Documental de Barcelona, com una “secció solidària”. Compta amb el suport del CCCB i de la direcció de Cooperacio Internacional i Pau de l’Ajuntament de Barcelona, que va col·laborar en l'edició del documental el maig-juny de 2008.


2 comentaris:

Joan Salicru ha dit...

Moltes gràcies, Quim, pel teu suport!
una abraçada
joan

Quim Fernàndez ha dit...

Hola Joan,

El que em sap greu és que no podré ser-hi.

Us desitjo que tot vagi molt i molt bé.