11/9/09

Diada Nacional de Catalunya

.
Com cada 11 de Setembre, al matí Ofrena Floral davant el monòlit a Rafael de Casanova i, com molts anys, sobretot quan no puc anar al Fossar la vigília, passejada per Barcelona: Festa per la Llibertat, Fossar de les Moreres, Monument a Rafael de Casanova i una passejada per la plaça de Sant Jaume i el Barri Gòtic.

Com és habitual a la nostra ciutat, l’Ofrena ha estat un acte de respecte per a totes les formes de pensar. Cinquanta tres entitats han fet la seva ofrena de forma unitària i les entitats culturals andaluses també l’han fet conjunta. Tres entitats integrades per persones de religió musulmana també han posat conjuntament les flors i, finalment, abans de l’ofrena institucional, sindicats i partits polítics cadascun per separat. La Colla Capgrossos tampoc hi ha faltat, amb els seus tres pilars i les gralles tocant els Segadors, himne nacional de Catalunya.
.
A Barcelona hi havia molta gent pel carrer, hem arribat una mica més tard que altres anys i a les set volia ser a Canet, a la presentació del nou llibre d’en Pep Andreu i la Marga Cruz en el marc de la 2a. Fira-Mercat Modernista, però hem tingut temps per tot.
.
L’anècdota de l’any ha estat trobar l’Ivan amb tota la família, germans, pares i el nen a l’espatlla amb una Estela.

4 comentaris:

Ivan Pera ha dit...

ja,ja,ja
jo que vull que els meus fills siguin socialistes com el pare, i ja veus, amb una estalada!!!!!!(és cosa d'alguns dels seus tios)
"cria cuervos..."
:)

Ivan Pera ha dit...

ah! i per cert, la publicació de la foto és perquè et va fer moooooolta il·lusió veure'm... o per algún intent de maquinació política? Salut!

Quim Fernàndez ha dit...

Hola Ivan,

Em va fer il•lusió veure’t. Malpensat !!
Això de les maquinacions polítiques ho deixo pels del PSC, que en sabeu més.
Vols dir que no vas agafar un camí equivocat? mira que encara hi ets a temps.

Ah! I moltes gràcies per passar pel meu bloc.
Pensava que havies tancat el bloc, però ara veig que només l’has canviat per un altre. Ben fet! Prometo anar llegint el que escriguis.

Ivan Pera ha dit...

Quim,
vaig agafar el camí bo, ja ho veuràs.
ja s'albira l'Espanya federal!!!
salut!